Štrůdl 100g
Pro objednání kartónku zadejte 12 ks
Detailní popis
ŠTRŮDL
Voňavá směs k dochucení klasického štrůdlu nebo jablečných závinů a koláčů. Koření na štrůdl můžete smíchat i s moučkovým cukrem a posypat s ním různé dezerty.
Jablečný štrůdl patří k tradičním a velmi oblíbeným českým dezertům. No kdopak by si alespoň jednou nepochutnal na štrůdlu od babičky. Každý ho však připravuje jinak, a i my jsme pro vás připravili recept.
Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva.
Recept
na jablečný štrůdl:
1 listové těsto
1 kg jablek
100 g pekanových
ořechů
50 g rozinek
3 lžíce rumu
1 lžíce strouhanky
2 lžičky
koření na štrůdl
1 vejce
cukr
plátky mandlí
Rozinky si předem namočíme do rumu a předehřejeme si troubu. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo, pekanové ořechy si nasekáme a přidáme k jablíčkům. Následně přidáme i namočené rozinky s rumem, koření, strouhanku a cukr dle chuti. Vše dobře promícháme. Listové těsto vyválíme na plát a doprostřed narovnáme jablkovou náplň. Kraje těsta z obou stran nařízneme na proužky, které přeložíme z obou stran přes sebe. Vršek štrůdlu potřeme našlehaným vejcem a posypeme mandlemi. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 °C do zlatova.
Složení:
Cukr, skořice mletá, vanilkové aroma.
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Hmotnost:
100 g
Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno:
Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ne |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ano |
Bez soli | Ano |
Vegetariánské | Ano |
Veganské | Ano |