Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Rychlá objednávka

Pepř zelený celý 40g

€ 1.82
€ 1.63 bez DPH
Skladem
Kód produktu: 39-0028 Kód výrobce: 8592355141450 Výrobce: SPECIO
ks

Pro objednání kartónku zadejte 15 ks

Zobraz detailní popis

Detailní popis

PEPŘ ZELENÝ CELÝ

Zelený pepř má ostrou chuť se štiplavým aroma. Pepř zelený nalezneme na pepřovníku černém společně s pepřem bílým a černým, každý druh pepře má však odlišnou dobu sklizně a následné zpracování. Zelený pepř se sklízí první a plody se ihned suší nebo se nakládají do nálevů.

Pepř je vhodný k dochucení, jak teplých, tak i studených pokrmů. Hodí se prostě ke všem možným receptům, do polévek, omáček, na masa i ryby, těstoviny, zeleninu, saláty, dresingy i marinády. Využívá se také při přípravě uzenin, nádivek, paštik či pomazánek. Je samozřejmě součástí spousty kořenících směsí.

Posypte pepřem steaky, kuřecí maso nebo zeleninu před grilováním a pečením. Jeho pikantnost zvýrazní chuť masa a vytvoří dokonalou křupavou krustu. Díky kombinaci pepře s olivovým olejem, citronovou šťávou a česnekem získáte jedinečnou zálivku na saláty nebo marinádu na maso.

Pokud chcete docílit ještě výraznější chuti a vůni, rozdrťte si pepř před jeho použitím.

Koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva.

Nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit? Nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu.

Země původu: Indie

Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech

Hmotnost: 40 g

Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno: Česká republika

Parametry produktu

Parametry
Bez přidaného cukru Ano
Bez alergenů Ano
Bezlepkové Ano
Bez soli Ano
Vegetariánské Ano
Veganské Ano