Jahody sušené mrazem
Dostupné ve velikostech 10g a 50g
Detailní popis
Křupavé, výživné a voňavé, to jsou naše jahody. Díky sušení mrazem neboli lyofilizaci si ovoce uchovává původní vlastnosti, jako je chuť, vůně, barva a živiny. Neztrácejí se ani vitamíny a minerální látky. Jedná se tak o 100 % přírodní produkt bez přidaných cukrů.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je inovativnější a efektivnější způsob sušení oproti klasickému. Tato metoda má tři fáze, nejprve jsou suroviny hloubkově zmrazeny při teplotách -50 °C až -100 °C a následně se ve dvou krocích suší pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si suroviny uchovávají tvar, chuť, barvu, vitamíny a minerální látky. Lyofilizace se nevyužívá pouze v potravinářství, ale i ve farmacii, kosmetice, archeologii a dalších odvětvích. Mimo ovoce lze mrazem usušit i zeleninu, houby, maso, mléko, bylinky nebo květiny.
Jahody si můžete dopřát jen tak samostatně nebo je zapracujte do ovesných kaší, smoothie, granol či müsli. Lze využít i při pečení a zdobení různých dezertů.
Složení:
Jahody plátky lyofilizované
100%.
Země původu:
EU a mimo EU
Výživové hodnoty: ve 100 g
Energetická
hodnota 296 kcal/1256 kJ
Tuky 3,7 g
z toho nasycené 0,3 g
Sacharidy
50,9 g
z toho cukry 50,6 g
Bílkoviny 7,6 g
Vláknina 15,1 g
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Velikost balení: 10 g, 50 g
Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř
551 02
Vyrobeno: Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ano |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ano |
Bez soli | Ano |
Vegetariánské | Ano |
Veganské | Ano |