Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Rychlá objednávka

RYBÍ POLÉVKA Z UZENÉHO TOLSTOLOBIKA

13.12.2024 00:00 Recepty

Připravte si vynikající rybí polévku z uzeného tolstolobika, která se stane hvězdou vaší vánoční tabule. Je plná bohaté chuti, jemného kouřového aroma a skvěle se hodí jako začátek štědrovečerní večeře. Tento recept je jednoduchý a zároveň originální.

Recept na rybí polévku

Suroviny

Postup

V hrnci rozehřejte máslo a opečte na něm nadrobno nakrájenou cibuli, jakmile začne chytat barvu přidejte na plátky nakrájenou mrkev, celer a brambory. Zalijte vodou cca 1,5 l, vložte tolstolobika, bobkové listy a vařte do měkka. Rybu společně s bobkovými listy vytáhněte a zbylý obsah v hrnci rozmixujte do hladka, vmíchejte smetanu a ochuťte citronovým pepřem, solí a citronovou šťávou. Pokud by se Vám polévka zdála příliš řídká, zahustěte ji světlou jíškou. Maso oberte od kostí a vraťte do polévky. Nezapomeňte si připravit do polévky také krutonky.