Babiččin perník 50g
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks
Detailní popis
BABIČČIN PERNÍK
Kořenící směs Babiččin perník je ideální při pečení oblíbeného tradičního perníku, který voní po skořici. Tato směs byla vytvořena podle starých receptů, aby vám přinesla tu pravou domácí chuť a vůni, kterou si pamatujete z kuchyně vaší babičky.
Mimo jiné se hodí i pro přípravu buchet, koláčů nebo čajových sušenek s perníkovou příchutí. Perníkové koření neobsahuje kypřící prášek.
RECEPT:
VLÁČNÝ HRNEČKOVÝ PERNÍK
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek cukru
1
hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 kypřicí prášek
1 lžička
koření Babiččin perník
1 vanilkový cukr
2 lžíce kakaa
Všechny sypké směsi smíchejte a postupně zašlehejte olej, mléko a vejce. Těsto pořádně promíchejte a vylejte na plech vyložený pečícím papírem. Perník pečte při 180 °C přibližně 20 minut. Pokud si nejste jistí, zda je perník upečený, píchněte do něho špejlí, pokud se těsto nelepí, máte hotovo. Dle chuti můžete perník potřít marmeládou, polít čokoládou a ozdobit mandlemi nebo kokosem.
Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva.
Nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit? Nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu.
Složení:
Koření (skořice, hřebíček, nové koření, badyán, pepř černý), kukuřičná mouka,
cukr
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Hmotnost:
50 g
Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno:
Česká republika
Parametry produktu
Parametry | |
Bez přidaného cukru | Ne |
Bez alergenů | Ano |
Bezlepkové | Ano |
Bez soli | Ano |
Vegetariánské | Ano |
Veganské | Ano |